Prepustite vaše računovodstvo nama,
a vi se posvetite onome što volite!

Efikasno, brzo i povoljno, sve na jednom mjestu.

O nama

Tko smo…?

 

Affecto je poduzeće specijalizirano za, računovodstvene usluge, poslovno i porezno savjetovanje te internu reviziju i kontroling.

Tvrtka pruža cjelovitu financijsku uslugu: bez obzira radi li se o osnovnom računovodstvu, poreznom savjetovanju ili reviziji. Korisnicima naših usluga osiguravamo izvještaje (mjesečne, kvartalne, godišnje) prilagođenje njihovim potrebama, jeziku i kontnom plan.

Znanjem, iskustvom i profesionalnim pristupom stekli smo povjerenje velikog broja klijenata s područja cijele Republike Hrvatske te inozemstva. Svakom klijentu pristupamo individualno i odgovorno i spremani smo riješiti najzahtjevnije probleme iz domeni financija. Naš cilj je zadovoljstvo klijenta stoga kontinuirano pratimo najnovije tehnologije i sofisticiranim programskim rješenjima pružamo brze, kvalitetne i pravovaljane odgovore na sve postavljene zahtjeve.

Svoje klijente zastupamo po ugovorima u Poreznim ispostavama Ministarstva financija i pred Inspekcijskim službama.

Affecto_onama

Naša vizija…

…je raditi profesionalno i po najvišim standardima kako bismo uvijek bili prepoznati kao pouzdan partner.

Naša misija…

…je iskoristiti svoje iskustvo i stečeno znanje objedinivši ga na jednom mjestu radi pružanja što kvalitetnije i brže usluge.

Po čemu smo prepoznatljivi….?

Kako bi osigurali kvalitetnu i sveobuhvatnu uslugu prema klijentu, oslanjamo se na stručnu suradnju s onima čije usluge mogu činiti nadogradnju ključnih kompetencija i usluga. Takva suradnja obuhvaća vanjske stručnjake i društva iz domene trgovačkog prava, poreznog prava, javno-bilježničkih usluga, financija, i specifičnih segmenata u području revizije i računovodstva

Naši klijenti su i mali i veliki poduzetnici, domaći i strani, gotovo svih pravnih oblika: trgovačka društva, obrti, neprofitne organizacije, ustanove. Oblik suradnje prilagođen je svakome od njih.

Ako ste poduzetnik/poduzetnica, onda ste upravo Vi naš potencijalni poslovni partner!

Neki od naših klijenata

klijenti1
klijenti2
klijenti3
klijenti4

Šta klijenti kažu o nama

[u_testimonial][u_testimonial_item name=”Caetus j.d.o.o., bussines consulting” title=”Pavle Knežević, struc.spec.oec/IPMA managing director”]„Poslovnu suradnju sa društvom Affecto opisao bih kao vrlo pozitivno iskustvo. Uvijek dostupni, ažurni i fleksibilni, spremni su u najkraćem roku kvalitetno obraditi svaki naš upit vezan uz računovodstveno, porezno i financijsko poslovanje te pružiti konkretan odgovor, opciju ili rješenje. Samo riječi hvale!“[/u_testimonial_item][u_testimonial_item name=”Apertura j d.o.o.” title=”Krunoslav Jelušić, dipl.oec. Direktor”]Kao mladom društvu orijentiranom na proizvodnju potreban nam je moderan financijski servis s kojim se može brzo komunicirati. Ostvarivanjem suradnje s Affectom osjetili smo što je to financijski servis na koji se može osloniti. Kombinacijom iskustva i fleksibilnosti te individualnim pristupom našim specifičnim potrebama proizvodnje pokazao se i dokazo kao brz i kvalitetan te nadasve pouzdan partner. Oni računaju za nas, mi računamo na njih.[/u_testimonial_item][u_testimonial_item name=”Dječiji vrtić Zvono” title=”Dječiji vrtić Zvono”]”Ovo nam je treća godina suradnje sa Affectom i stvarno moramo istaknuti da sve funkcionira na najvišoj razini! Osim što su uvijek dostupni za pitanja i savjete, djelatnici su proaktivni i informirani o svim pitanjima vezanim uz odgovarajuće zakone i propise. Ukratko rečeno, naša suradnja je ugodna, pouzdana, točna, pravovremena, stručna i diskretna… Sa zadovoljstvom preporučujemo Affecto jer možete očekivati vrhunsku podršku koja je ključna za uspješno poslovanje!”[/u_testimonial_item][u_testimonial_item name=”Life potential” title=”Predsjednik Saša Borovnjak”]….[/u_testimonial_item][/u_testimonial]

Mi radimo svoj posao, kako bi vi imali vremena raditi svoj.

O NAMA

Affecto je poduzeće specijalizirano za, računovodstvene usluge, poslovno i porezno savjetovanje te internu reviziju i kontroling.

KONTAKT PODACI

info@affecto.hr
+385 98 1952 479
+385 1 3371 669
10000, Zagreb